Sekrete familjare – Episodi 96

Sekrete familjare – Episodi 96

23:00 21/05/2023

Cili do të jetë vendimi i gjykatës për Çinar dhe Metin?

Xhejlin befason Ilgazin dhe vendos t’i japë një shans të ri lidhjes së tyre.

Megjithatë, për të vazhduar, ajo i kërkon atij të bëjë një zgjedhje…

Cili do të jetë hapi i rradhes i Jektas?

Të ngjashme