Sekrete familjare – Episodi 97


Sekrete familjare – Episodi 97

21:00 27/05/2023

Metin lirohet dhe rikthehet në shtëpi, por tashmë lirimi i tij do të jetë si një burg i dytë për të.

Eren dhe Pars mundohet të gjejnë ndonjë pistë që tregon që Zafer është vrarë aksidentalisht gjatë përleshjes.

Si po shkon raporti Xhejlin-Ilgaz?Të ngjashme