Sekrete familjare – Episodi 99


Sekrete familjare – Episodi 99

21:20 27/05/2023

Çinar sillet në vendngjarje dhe tregon me hollësi çfarë ka ndodhur ditën që u vra Zafer.

Por çfarë ka ndodhur vërtet atë ditë? A ka qënë Çinar ai që vërtet i mori jetën Zaferit?

Ilgaz në pamundësi për të përballuar gjithë barrën e rëndë, vendos të ndahet nga Xhejlin.Të ngjashme