SEKS DHE PUSHTET! – TV KLAN

SEKS DHE PUSHTET!

Të ftuar:

Edmond Tupja – Publicist

Andi Bushati – Gazetar

Suada Sherifi – Modele

Zana Guxholli – Zv. Rektore Universiteti Europian

Leonard Solis – Mjek

Denata Toce – Psikologe

[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=j1nOfQLPWA4″ width=”560″ height=”315″]

 

 

Kategori
OPINION
0 Komente

Përgjigju

*

*