Seri të reja të filmit “Gomorrah”

Seri të reja të filmit “Gomorrah”

13:33 23/12/2019

Sfida e familjeve mafioze për të sunduar tregun e kokainës në Amerikë

Një tjetër serial, i cili synon suksesin e filmit “Gomorrah”, është gati për të rrëmbyer zemrat e publikut.

“ZeroZeroZero” i shkruar nga Roberto Saviano, do të dalë në kinema në ditën e të dashuruarve, më 14 Shkurt të vitit që vjen. E megjithatë, dita e publikimi nuk përputhet me përmbajten e filmit.

“ZeroZeroZero” tregon për krimin dhe sistemin familjar, të cilët janë të ndryshëm, por njëkohësisht të dhunshëm dhe të etur për pushtet sa kartelet meksikane.

Mafia italiane dhe biznesmenët e korruptuar amerikanë garojnë për dominim për rrugët e produktit më të kontrabanduar në botë, kokainës.

Projekti kinematografik pritet të këtë të njëjtin sukses.

Klan Plus


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi