Sfidoni trurin tuaj dhe gjeni përgjigjen e këtij ekuacioni për 1 minutëSfidoni trurin tuaj dhe gjeni përgjigjen e këtij ekuacioni për 1 minutë

16:13 20/11/2020

Shkencëtarët besojnë se enigmat dhe lojërat e ndryshme mund të përmirësojnë mënyrën e funksionimit të trurit tonë dhe mund të na ndihmojnë të mendojmë më në detaje.

Nëse ju arrini ta gjeni këtë ekuacion brenda 1 minute atëhere do të thotë se inteligjenca juaj është mjaft e lartë. Mjafton të shtoni vetëm dy kunja për ta bërë ekuacionin të vërtetë.

Për ata që nuk arrijnë ta zgjidhin dot, përgjigjen e gjejnë më poshtë:
Të ngjashme