SHBA: Korrupsioni kërkon më shumë se fjalëSHBA: Korrupsioni kërkon më shumë se fjalë

10:30 09/12/2020

Në ditën ndërkombëtare kundër korrupsionit, Ambasada amerikane në vendin tonë thotë se kjo luftë kërkon më shumë sesa fjalë, ndaj dhe kjo është arsyeja përse Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë një ndër dhuruesit kryesorë në botë për kontrollin e korrupsionit.

“Dita Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit! Lufta kundër korrupsionit kërkon më shumë se fjalë & kjo është arsyeja përse SHBA janë dhuruesi më i madh i mekanizmave kryesorë në botë për kontrollin e korrupsionit, për t’u siguruar që vendet i përmbushin detyrimet e tyre”, thuhet në një postim në Twitter të Ambasadës./tvklan.al


Të ngjashme