SHBA ndihmon opozitën siriane me 500 mln dollarë
SHBA ndihmon opozitën siriane me 500 mln dollarë

16:49 27/06/2014 SIRIPresidenti amerikan Barak Obama i ka kërkuar Kongresit të autorizojë një paketë ndihme prej 500 milionë dollarësh për ato grupime opozitare të konsideruara pro-perëndimore. Kjo ndihmë do të përdoret si për armë, ashtu edhe për logjistikë dhe ka qëllim të ndihmojë këto pjesë të opozitë si në luftën ndaj regjimit të Bashar al Asadi, ashtu edhe ndaj grupimeve militante islamike.

TV KLAN
Të ngjashme