Shfaqet në media “Michael Jackson”

Posta

Shfaqet në media “Michael Jackson”

13:30 05/11/2019

Një person ka dalë në media duke thënë se është Michael Jackson, madje ka kërkuar që t’i bëhen analizat e ADN-së për të vërtetuar se është vetë Mbreti i Pop-it.

Personi i quajtur Sergio Cortes, bëri dhe një postim në Facebook, për të qenë edhe më bindës, duke i thënë sipas tij edhe më shumë zë fjalëve se pasi sipas tij këngëtari sajoi vdekjen e tij në mënyrë që të largohej nga vëmendja e mediave dhe gazetarëve.

Sigurisht që askush nuk e ka besuar. Mbreti i Popit vdiq në Qershor 2009 nga një mbidozë ilaçesh.

Klan Plus


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi