Reshjet e shiut dhe ulja e temperaturave ka bërë që pushuesit të braktisin plazhin e Shëngjinit dhe të Tales.

Në rrugët hyrëse e dalëse të qytetit të Lezhës e kryesisht në rrugët lidhëse me bregdetin, trafiku është rënduar së tepërmi, kryesisht nga pushuesit ditor që vijnë nga Kosova.

Policia është e vendosur në të gjitha kryqëzimet kryesore në gatishmëri të plotë për të normalizuar situatën.

Klan News