Kristian Cuku është një shqiptar i cili jeton në Dubai dhe merret me real estate. Këtë të martë ai ishte në një lidhje me Skype për emisionin “Opinion” ku na tregoi një detaj surprizues për çmimin e metrit katror në Tokio.

Ai tha se kryeqyteti i Japonisë ka sot për sot çmimin për të lartë për metër katror që shkon jo pak, por 130 mijë Dollarë. Menjëherë pas kësaj shifre Blendi Fevziun e zuri tështima.


Kristian Cuku: Tokioja sot besoj ka çmimin më të lartë për metër katrorë që është rreth 130 mijë dollarë për metër katror.

Blendi Fevziu: Më zuri tështima me këtë që the./tvklan.al