Shije Shtëpie – Emisioni 28 Korrik 2022

Shije Shtëpie – Emisioni 28 Korrik 2022

14:23 28/07/2022

#ShijeShtëpie në #TvKlan. Emision edukues, informues & argëtues me znj. Vjollca dhe Katerina Trungu. Çdo ditë me recetat e thjeshta dhe mbi të gjitha ekonomike te znj. Vjollca duke edukuar amvisat si të ushqehemi shëndetshëm. Rubrika të ndryshme me të ftuar specialë me këshilla të thjeshta praktike, të kuptueshme nga të gjithë, për çdo aspekt të të përditshmes. Argëtim, me muzikë dhe quiz, lojëra gjithëpërfshirëse që të japin atë dëshirën për të luajtur dhe për të komunikuar live me Katerinën dhe të ftuarit e saj.

Supë peshku me perime nga Znj.Vjollca

Qofte me peshk nga Znj.Vjollca

“Thesaret e Korrikut”… pse duhet të konsumojmë atë që na sjell toka jonë

Mund të ketë një zgjidhje edhe për celulitin, e gjeni te frutat e Korrikut

Dhimbjet e kokës dhe ushtrimet që duhet të bëjmë për ti eleminuar ato

Të ngjashme