“Shiringa çokollate” për Pashkë“Shiringa çokollate” për Pashkë

15:15 01/05/2021

Kompania belge një vit më parë krijoi lepujt me maskë si simbol i pandemisë Covid-19

Një kompani çokollatash në Belgjikë që vendosi maska ​​të bardha në lepujt e Pashkëve një vit më parë, tani po prodhon shiringa të mëdha çokollate pasi përpiqet të mbajë hapin me trendin në zhvillim të pandemisë së koronavirusit.

Ndërsa Belgjika rrit fushatën e saj të vaksinimit kundër COVID-19, ëmbëlsira e specializuar nga fshati Cocoatree gjithashtu po promovon përfitimet natyrore shëndetësore të çokollatës si një lloj “vaksine”.

“Është një simbol i shpresës dhe kjo është arsyeja pse vendosa të krijoj vaksinën çokollatë”, tha themeluesi i kompanisë Genevieve Trepant.

Cocoatree, me qendër në Lonzee, një fshat rreth 45 kilometra në jug të Brukselit, i ka quajtur shiringat e saj me çokollatë “L’Atch’a Azteka”.

Sipas themeluesit të kompanisë, një vaksinë çokollate ka një numër të madh efektesh positive pasi është  një anti-depresiv dhe ka magnez. Çokollata ka shumë benefite dhe mbi të gjitha rrit moralin në këtë periudhë të zymtë.

Klan NewsTë ngjashme