Shiu përmbyt Vlorën, sërish

Shiu përmbyt Vlorën, sërish

14:45 12/04/2019

Reshjet e shiut gjatë natës përmbytën Vlorën. Në lagjet Pavarësia, 1 Maji, rrugët pranë Portit, si dhe pranë bibliotekës u mbuluan nga uji, duke krijuar vështirësi në qarkullimin e automjeteve dhe këmbësorëve.

Probleme ka patur edhe në biznese dhe familje.

Drejtori i Ujësjellës Kanalizimeve në Vlorë, Dorian Xhelili thotë se është ndërhyrë në ato banesa ku ka pasur prezencë uji.

Kjo është hera e dytë brenda disa ditësh që qyteti bregdetar i Vlorës përmbytet nga rreshjet e shiut.

Tv Klan

Të ngjashme
UKT