Shkarkohet nga detyra i gjithë stafi i ambasadës shqiptare në GreqiShkarkohet nga detyra i gjithë stafi i ambasadës shqiptare në Greqi

16:20 08/07/2020

Ministri në detyrë i Punëve të Jashtme ka firmosur për lirimin nga detyra të të gjithë stafit të ambasadës sonë në Athinë.

Arsyeja ka qenë numri shumë i lartë i ankesave për mos marrje në kohë të shërbimeve konsullore që ofron kjo seli diplomatike ndaj shqiptarëve.

Ndërkohë pa humbur kohë i është çuar Presidentit dhe emri i zëvendësueses për ambasadoren Ardiana Hobdari, që është Luela Hajdaraga.

Tv Klan
Të ngjashme