Shkeljet në aksin Kardhiq-Delvinë, nën hetim nga SPAK 10 persona

Shkeljet në aksin Kardhiq-Delvinë, nën hetim nga SPAK 10 persona

12:15 27/10/2022

10 persona janë marrë nën hetim nga SPAK, mes tyre ish-drejtuesja e ARRSH Sonila Qato.

Prokuroria e Posaçme ka gjetur elementë të veprës penale shpërdorim detyre shkeljes së barazisë në tendera. Hetimi vijon për lotin e 7-të të rrugës Kardhiq-Delvinë. Fillimisht ishte Këshilli i Lartë i Shtetit që zbuloi shkeljet dhe referoi materialet.

Të pandehur janë Sonila Qato, Elona Godgo, Simon Prendi, Arbër Troka, Ariana Hasani, Erdit Salillari dhe Almir Hoxhaj. Ndërkohë nën hetim janë edhe Nikollaq Mihali, Miranda Shkurti,  Admir Pahumi./tvklan.alTë ngjashme