Shkollat e mesme profilizohen (22 tetor 1998)

Shkollat e mesme profilizohen (22 tetor 1998)

16:25 22/10/1998

Ministria e Arsimit zbaton projektin për shkollat e mesme që të profilizohen në dy degë, atë të shkencave natyrore dhe shoqërore. Do të jenë vetë nxënësit e shkollave të mesme të cilët do të vendosin për zgjedhjet e tyre. Gjithashtu Ministria e Arsimit vendos të futet lënda “Gjuhe Shqipe” në shkollat e mesme.

Pamje shkolla Sami Frashëri, pamje Ministria e Arsimit, shkolla dhe nxënës 8-vjeçare./tvklan.al

Gazetare : Holta Zhiti

Të ngjashme
UKT