Shoqata Atlantiku , çarmatimi popullsisë (21 tetor 1998)

Posta

Shoqata Atlantiku , çarmatimi popullsisë (21 tetor 1998)

16:50 21/10/1998

Shoqata Shqiptare “Atlantiku” dhe specialistë të Ministrisë së Mbrojtjes zhvilluan një konferencë për çarmatimin e popullsisë civile. Në konferencë merrnin pjesë presidenti Mejdani dhe kryeministri Majko. Ata thanë se për të ndërtuar një të ardhme të sigurtë duhet që armët të mos ekzsitojnë më.

Pamje armësh, pamje nga konferenca e Shoqatës “Atlantiku”./tvklan.al

Gazetar : Eduart Frangaj


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi