Pas 5 orë kërkimesh, Policia e Shtetit ndihmoi 2 turiste gjermane që kishin mbetur të bllokuara në vendin e quajtur “Syri i Ciklopit” në zonën e Krrabës.

Ato ishin bllokuar për shkak të terrenit të vështirë malor dhe errësirës.  

Turistet gjermane 28 dhe 31 vjeçe janë në gjendje të mirë shëndetësore.      

Tv Klan