Shqipëria ofron jo vetëm pika turistike të mahnitshme, por edhe lehtësia fiskale për bizneset e huaja që duan të investojnë në këtë sektorë.

Pikërisht bukuritë shqiptare dhe atë çfarë pritet të ofrojë vendi ynë gjatë këtij sezoni turistik, ministri i mjedisit dhe Turizmit Blendi Klosi i ka prezantuar përpara 30 gazetarëve italianë.

Gjithashtu ministri u vuri në dukje se Shqipëria nuk ofron vetëm turizmin detar, por edhe atë malor. Për këtë arsye është bërë dhe një ndarje e vendit në 6 zona, duke specifikuar llojet e turizmit që ofrohet.

Tv Klan