Shqiptarët e Maqedonisë (2008)


Shqiptarët e Maqedonisë (2008)

Autori: Blendi Fevziu

22:53 26/11/2008

Republika e Maqedonisë e përbejnë shqiptarët, maqedonasit disa nacionalitete dhe bashkësi etnike. Në të dhënat statistikore të vitit 1912 theksohet se në Maqedoni kanë jetuar 136.752 shqiptarë.

Për të diskutuar lidhur me shqiptarët e Maqedonisë ishte i ftuar në emisionin “Opinion” në Tv Klan Imer Selmani, kryetar i Partisë Demokracia e Re në Maqedoni./tvklan.al


Të ngjashme

Autori: Blendi Fevziu

22:53 26/11/2008