Shtëpia ime, fati im – Episodi 104
Shtëpia ime, fati im – Episodi 104

19:30 31/05/2021

Nermin e lumtur feston për rikthimin e shtëpisë dhe pasurisë së saj.

Një debat i fortë do të ndodhë ndërmjet Sakines dhe Nerminit.

Anën e kujt do të mbajë Zejnep kësaj here?

Mehdi merr një tjetër pronë në emer të tij. Zejnep ndodhet në rrezik…

Të ngjashme