Shtëpia ime, fati im – Episodi 107
Shtëpia ime, fati im – Episodi 107

19:30 03/06/2021

Zejnep shkon të takohet me Mehdiun. Cila do të jetë arsyeja e kësaj vizite të papritur?

Savash vendos të punojë në kompani pranë Bareshit.

Emine nga ana tjetër do të marrë një propozim pune nga Savash.

Kush fshihet në të vërtetë pas atentateve ndaj  Zejnepit dhe familjes së saj?

Mehdi plagoset duke dashur të shpëtojë jetën e Zejnepit…

Të ngjashme