Shtëpia ime, fati im – Episodi 108
Shtëpia ime, fati im – Episodi 108

19:30 04/06/2021

Policia mbërrin në shtëpinë e Nerminit. A do të mundet Baresh t’i shpëtojë ata nga situata?

Zejnep kërkon që Mehdi të kalojë natën në shtëpinë e saj.

Si do të pritet kjo nga Baresh?

Zejnep ndihet konfuze dhe fillon të mendojë në të njëjtën kohë për momentet e bukura që ka kaluar si me Mehdiun ashtu dhe me Bareshin.

Të ngjashme