Shtëpia ime, fati im – Episodi 109
Shtëpia ime, fati im – Episodi 109

19:30 05/06/2021

Nermin dhe Sakine vazhdojnë të kenë debate me njëra-tjetre.

A do të munden ato të gjejnë gjuhen e përbashkët për hir të Zejnepit?

Ozlem mëson rreth atentatit në shtëpinë e Nerminit ku ka qënë i pranishëm dhe vëllai i saj.

Çfarë do të  thuhet mes Baresh dhe Zejnep?

Ozlem paralajmëron Zejnepin që të qëndrojë larg Bareshit.

Të ngjashme