Shtëpia ime, fati im – Episodi 112
Shtëpia ime, fati im – Episodi 112

19:30 09/06/2021

Si do ta presë Ozlem lajmin e martesës së vëllait të saj?

A do ta bindë dot Mehdi Benalin të kthehet në shtëpi bashkë me vajzen e tij?

Çfarë do të thuhet mes Zejnep dhe Mehdi?

Të ngjashme