Shtëpia ime, fati im – Episodi 113
Shtëpia ime, fati im – Episodi 113

19:30 10/06/2021

Ozlem dhe Baresh vazhdojnë të debatojnë me tonë të ashpra për shkak të Zejnepit.

A do të mund të zbulojë Mehdi se kush është spiuni në mesin e tij?

Çfarë ka Nuh për t’i thënë Mehdiut? Ozlem largohet  nga shtëpia…

Të ngjashme