Shtëpia ime, fati im – Episodi 115
Shtëpia ime, fati im – Episodi 115

19:30 12/06/2021

A do të ndryshojë vendimi i Xhemilës për t’u larguar tashmë që Mehdi po kujdeset i vetëm për fëmijën e tij?

Çfarë informacionesh po nxjerr njeriu më i besuar i Mehdiut?

Çfarë po mundohen të zbulojnë Baresh dhe Zejnep?

Të ngjashme