Shtëpia ime, fati im – Episodi 117
Shtëpia ime, fati im – Episodi 117

19:30 15/06/2021

Zejnep rikthen Benalin në shtëpinë e saj. Nermin ndërkohë i hap dyert e shtëpisë dhe i propozon të bëhet infermierja e saj.

Mehdi rikthehet në shtëpinë e vjetër të tij duke hequr dorë nga paraja dhe nga luksi.

Dy atentate njekohësisht do të bëhen në shtëpine e Bareshit dhe të Zejnepit.

A do të ketë të lënduar? Kush fshihet pas gjithë kësaj? 

Të ngjashme