Shtëpia ime, fati im – Episodi 118
Shtëpia ime, fati im – Episodi 118

19:30 16/06/2021

Mehdi i frikësuar se mos i ka ndodhur gjë Zejnepit shkon me një frymë ta takojë atë.

Si do të jetë përballja e tyre?

Çfarë do të thuhet mes tij dhe Bareshit?

Kush është personi që do t’u dalë në mbrojtje Bareshit dhe familjes së tij?

Të ngjashme