Shtëpia ime, fati im – Episodi 130


Shtëpia ime, fati im – Episodi 130

19:30 30/06/2021

Baresh i dëshpëruar nga fjalët e Zejnepit kujton dhe momentet e trishta të kaluarës së tij.

Zejnep ndërkohë i flet Nesrinit për të kaluarën si dhe për humbjen e vëllait dhe motrës së saj.

Si do ta presë Nesrin këtë rrëfim të Zejnepit?

A do të mundet Zejnep të bindë Bareshin për dashurinë që ajo ndjen për të?


Të ngjashme