Shtëpia ime, fati im – Episodi 131


Shtëpia ime, fati im – Episodi 131

19:30 01/07/2021

Sulltana nga njëra anë dhe Ali Riza nga ana tjetër u tregojnë fëmijëve rreth vendimit të tyre për martesë.

Zejnep e shoqëruar nga Nesrin dhe Emine shkon të provojë fustanin e nusërisë.

Barësh ndërkohë ka filluar të hulumtojë rreth Tarëk.

Cila do të jetë goditja e parë e Nesrinit për Sakinen?Të ngjashme