Shtëpia ime, fati im – Episodi 133


Shtëpia ime, fati im – Episodi 133

19:30 03/07/2021

Cila do të jetë plani i rradhës i Tarëk dhe Nesrin për fundosjen e Nerminit dhe Zejnepit?

Sakine me lot në sy rrëfen mbi vuajtjet e të kaluarës si dhe dëshpërimin që vajza e saj, Gylpin la kur i braktisi ata.

Kjo e fundit ndërkohë kthehet në shtëpinë  e vjetër të saj.

Baresh arrin të arrestojë Tarëkun.Të ngjashme