Shtëpia ime, fati im – Episodi 135
Shtëpia ime, fati im – Episodi 135

19:30 06/07/2021

Sakine takon të bijen e saj pas kaq shumë vitesh.

Por a do të mundet ajo ta njohë atë?

Xhemile kthehet tek dashuria e saj, Nuh.

A do të munden ata të harrojnë çdo gjë dhe t’ia nisin edhe njëherë nga e para?

Të ngjashme