Shtëpia ime, fati im – Episodi 137
Shtëpia ime, fati im – Episodi 137

19:30 08/07/2021

Gylpin kalon natën në shtëpi pranë nënës dhe motrës së saj.

Çfarë do të dëgjojë Sakine në një bisedë mes dy vajzave të saj?

Gylpin largohet përsëri nga shtëpia ashtu siç bëri shumë vite më përpara.

Por a do të mundet Zejnep ta ndalojë në kohë atë dhe ta rikthejë pranë familjes së saj?

Të ngjashme