Shtëpia ime, fati im – Episodi 138
Shtëpia ime, fati im – Episodi 138

19:30 09/07/2021

Çfarë po ndodh në marrëdhënien mes Savash dhe Emine?

A do të mundet Gylpin të rifitojë kohën e humbur dhe të marrë dashurinë që i ka munguar gjatë gjithë ketyre viteve?

Nuh dhe Xhemile marrin lajmin e bukur që do të bëhen prinder.

Po Zejnep dhe Baresh a do të munden që më në fund të kurorëzojnë dashurinë e tyre në martesë?

Të ngjashme