Shtëpia ime, fati im – Episodi 43Shtëpia ime, fati im – Episodi 43

19:30 20/03/2021

Benal pas një debati me Zejnepin largohet nga shtëpia.

Por një rrezik po i kanoset asaj. Çfarë do të ndodhë me të dhe me fëmijen që ajo pret?

Emine zbulon tradhëtinë e Farukut.

Mehdi ndërkohë mëson mbi gjendjen e Nerminit dhe vendos ta marrë atë në shtëpi.

Si do ta presë Zejnep ardhjen e saj?Të ngjashme