Shtëpia ime, fati im – Episodi 46Shtëpia ime, fati im – Episodi 46

19:30 24/03/2021

Zejnep e ndodhur në një udhëkryq, mbështetjen më të madhe e gjen tek dy nënat e saj të cilat  sëbashku po jetojnë në shtëpinë e Sulltanës.

Mehdi shkon t’i kërkojë Zejnepit të rikthehet në shtëpi.

A do të mundet ajo të harrojë çdo gjë dhe të rikthehet pranë dashurisë së saj?

Mehdi merr një vendim të rëndësishëm…Të ngjashme