Shtëpia ime, fati im – Episodi 56Shtëpia ime, fati im – Episodi 56

19:30 05/04/2021

Zejnep merr plaçkat e saj dhe largohet nga shtëpia e Mehdiut.

Si do ta presë Kibrit ndarjen me të?

Ndërkohë që Zejnep ikën nga shtëpia, vendin e saj e zë Benal.

A është Mehdi në dijeni të të gjithë kësaj?

Myzhgan ndërkohë takohet fshehurazi me Burhanin…Të ngjashme