Shtëpia ime, fati im – Episodi 57Shtëpia ime, fati im – Episodi 57

19:30 06/04/2021

Mehdi i dëshpëruar shkon t’i kërkojë falje Zejnepit duke ju ulur në gjunjë.

Çfarë do të ndodhë me dashurinë e madhe të tyre?

A do ta ndryshojë kjo vendimin e Zejnepit për divorc?

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Burhan dhe Mehdi?Të ngjashme