Shtëpia ime, fati im – Episodi 58Shtëpia ime, fati im – Episodi 58

19:30 07/04/2021

A do të mundet Zejnep të marrë më në fund një shtëpi të saj?

Kjo e fundit sëbashku me Baresh dhe me koleget e saj të punës argëtohen duke bërë piknik dhe lojëra në natyrë.

Çfarë do të thuhet mes Sakine dhe Mehdi?

Zejnep kërkon ndihmen e Bareshit për t’i kthyer Nerminit pasurinë e saj…Të ngjashme