Shtëpia ime, fati im – Episodi 59Shtëpia ime, fati im – Episodi 59

19:30 08/04/2021

 Si do të shkojë takimi mes Baresh, Nermin dhe Zejnep?

Nuh i propozon për martesë Xhemiles.

Zejnep sëbashku me Sulltanën, Eminen dhe dy nënat e saj shpërngulen në shtëpinë e tyre të re tashmë për të jetuar të gjitha sëbashku.

Çfarë po mundohet të bëjë Mehdi?Të ngjashme