Shtëpia ime, fati im – Episodi 60Shtëpia ime, fati im – Episodi 60

19:30 09/04/2021

Si do të jetë përballja e Mehdiut dhe Zejnepit në sallën e gjyqit?

A do të mund të heqin dorë ata përfundimit nga dashuria e tyre?

Mehdi sheh ofiçinën e tij pa e ditur se kush është blerësi i saj në të vërtetë.

Si po shkon jetesa e grave në të njëjtën shtëpi?Të ngjashme