Shtëpia ime, fati im – Episodi 64Shtëpia ime, fati im – Episodi 64

19:31 14/04/2021

Baresh sa vjen dhe afrohet më shumë me Zejnepin dhe familjen e saj.

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Mehdi dhe Nuh?

A do ta pranojë ai lidhjen e e Nuh me motrën e tij?

Kibrit i rrëfen Zejnepit rreth marrëdhënies që Mehdi ka krijuar me Nazllën…Të ngjashme