Shtëpia ime, fati im – Episodi 65Shtëpia ime, fati im – Episodi 65

19:30 15/04/2021

Xhemile dhe Nuh vendosin të martohen pavarësisht që Mehdi kundërshton lidhjen e tyre.

Benal vendos të largohet nga shtëpia.

Çfarë do të thuhet mes saj dhe Zejnepit?

Kjo e fundit verteton lidhjen mes Mehdiut dhe Nazllës.

Xhemile vendos të bëjë fejesen në shtëpinë e Zejnepit…Të ngjashme