Shtëpia ime, fati im – Episodi 66Shtëpia ime, fati im – Episodi 66

19:30 16/04/2021

Për çfarë do të flasë Baresh me Nerminin?

Çfarë ka ndodhur në të vërtetë natën që Mehdi ka kaluar në shtëpinë e Nazllës?

Nuh dhe Xhemile bëhen gati të kurorëzojnë dashurinë e tyre.

Si do të shkojë kjo dasëm? A do të mundet Mehdi t’i japë motrës bekimin e tij?Të ngjashme