Shtëpia ime, fati im – Episodi 67Shtëpia ime, fati im – Episodi 67

19:30 17/04/2021

Mehdi i rremben një puthje Zejnepit dhe me lot në sy i kërkon asaj një mundësi të dytë.

A do t’i trazojë kjo puthje mendimet e Zejnepit?

Burhan shkon të kërkojë doren e Myzhganit tek Mehdi.

Por kë do të zgjedhë Myzhgan, dashurinë apo familjen e saj?Të ngjashme