Shtëpia ime, fati im – Episodi 70Shtëpia ime, fati im – Episodi 70

19:30 21/04/2021

Mehdi gjen Bajramin në një gjendje të mjerueshme dhe e dergon atë në shtëpinë e Zejnepit.

Si do ta përjetojë kjo e fundit takimin me babain që i ka sjell kaq shumë dhimbje?

Çfarë do të thuhet në përnballjen mes Mehdi dhe Baresh?


Të ngjashme