Shtëpia ime, fati im – Episodi 72Shtëpia ime, fati im – Episodi 72

19:30 23/04/2021

Mehdi shet shtëpinë e babait të tij dhe shpërngulet në një lagje me Zejnepin.

Si do ta presin motrat e tij këtë lajm?

Çfarë do të mësojë Mehdi nga Sakine?

Bajram tashmë ka filluar të punojë për Mehdiun duke tentuar të jetojë larg vesit të tij.

Nermin merr një lajm që do ta trishtojë atë…Të ngjashme