Shtëpia ime, fati im – Episodi 75Shtëpia ime, fati im – Episodi 75

19:30 27/04/2021

Mehdi vazhdon të kërkojë mbështetjen e Zejnepit në këtë periudhë të vështirë të jetës së tij.

Si do ta presë Zejnep faktin që tashmë ai është shpërngulur pranë shtëpisë së saj?

Baresh dhe Nermin mësojnë që ka qënë Mehdi ai që ka shkatërruar makinen e Zejnepit…Të ngjashme